LIFESTYLE

Επιβεβαιώνει τον αρραβώνα της η κούκλα Κύπρια ηθοποιός! Είναι στα άμεσα σχέδια της ο γάμος;

Επιβεβαιώνει τον αρραβώνα της η κούκλα Κύπρια ηθοποιός! Είναι στα άμεσα σχέδια της ο γάμος;

H αποκάλυψη της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, η γνωστή ηθοποιός Βαρβάρα Χριστοφή, που πρωταγωνιστεί στην σειρά " Γαλάτεια",μια παραγωγή του Sigma που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης έχει πολλούς λόγους να νιώθει πανευτυχής. Τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της πάει από το καλό στο καλύτερο.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στο δημοσιογράφο Παντελή Παναγιώτου η Βαρβάρα Χριστοφή, γνωστή σε όλους μας ως «Γαλάτεια» έχει επιβεβαιώσει ότι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον πιλότο σύντροφό της Ευαγόρα Φράντζη! 

Δήλωσε ότι είναι μαζί από τον Λύκειο. Τον χαρακτηρίζει ως τον δικό της άνθρωπο, καλύτερο φίλο και οικογένεια. 

Σε ερώτηση που ακολούθησε αν θα πατρευτούν σύντομα απάντησε: « Ο γάμος υπάρχει στο μυαλό μου αλλά τουλάχιστον για την ώρα δεν είμαι σε φάση που θα μπορούσαν να οργανώσω έναν θρησκευτικό γάμο όπως τον φαντάζομαι.» 

Image may contain: 2 people

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top