ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκε ο οδηγός που χτύπησε και τραυμάτισε 53χρονο! Πρόκειται για 22χρονο φοιτητή

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκε ο οδηγός που χτύπησε και τραυμάτισε 53χρονο! Πρόκειται για 22χρονο φοιτητή

Ιδιαιτέρως σημαντική αποδείχθηκε η βοήθεια του κοινού, στην έκκληση της Αστυνομίας για εντοπισμό οδηγού, που ενεπλάκη χθες τα ξημερώματα, σε τροχαία σύγκρουση και εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης: Καταζητείται οδηγός! Προκάλεσε τροχαίο και εξαφανίστηκε – Βοηθήστε να εντοπιστεί

Μετά από πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία από πολίτες,  εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 22χρονου Ινδού φοιτητή. Εναντίον του, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη την Κυριακή 22/1, λίγο μετά το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ατύχημα συνέβη στις 2.30π.μ. του Σαββάτου 21/1, στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Λάρνακα, όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 53χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μετά τη σύγκρουση, εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος.

Από τη σύγκρουση, ο 53χρονος τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.