ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Την Τρίτη η αντεξέταση του Pelov – «Έκαψε» τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου με την μαρτυρία του o Βούλγαρος

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Την Τρίτη η αντεξέταση του Pelov – «Έκαψε» τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου με την μαρτυρία του o Βούλγαρος

Αναβλήθηκε για την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, η αντεξέταση του μάρτυρα κατηγορίας Plamen Pelov, από τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου Παναγιώτη Αλεξάνδρου, για την υπόθεση φόνου της Daniela Rosca από τη Μολδαβία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα, την 1η Νοεμβρίου 2015.

Κατά τη σημερινή διαδικασία 23/01 ζητήθηκε αναβολή από την πλευρά της υπεράσπισης λόγω αδιαθεσίας του δικηγόρου Γιώργου Γεωργίου.

Ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Θανάσης Παπανικολάου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα για αναβολή και έτσι η Πρόεδρος του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου όρισε την αυριανή ημέρα για συνέχιση της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου, 27 χρόνων, από τα Λιβάδεια, ο οποίος είναι ύποπτος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, της κλοπής από κατοικία και της περιαγωγής σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΟΣΚΑ: Έτσι έγινε ο φόνος της 37χρονης! «Δεν ήθελα να πεθάνει η Ντανιέλα και μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω» - Καίει τον Αλεξάνδρου ο Βούλγαρος

Σημειώνεται ότι ο Plamen Pelov, 32 χρόνων, από τη Βουλγαρία, με τον επίσης Βούλγαρο Daniel Slavchev 30 χρόνων, εκτίουν για την υπόθεση, ο μεν πρώτος ποινή φυλάκισης 13 χρόνων και ο δεύτερος ποινή φυλάκισης 10 χρόνων.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE