Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου ο 26χρονος για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου ο 26χρονος για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών

Σε απευθείας δίκη στις 2.3.2017 ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παραπέμφθηκε 26χρονος .

Ο 26χρονος  που είναι από τη Ρουμανία προσήχθη τη Δευτέρα 23/01 ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου  και  εναντίον του εξετάζεται υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης  δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16 ετών.

Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 26χρονος αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του ενώπιον του Κακουργιοδικείου με περιοριστικούς όρους. 

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν  στην Πάφο κατά τον Απρίλιο του 2015 και κατά τον Μάιο μέχρι Δεκέμβριο του 2016 και αφορούσαν δύο διαφορετικές περιπτώσεις .

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.