ΠΑΡΑ-THEMA

Αυτό το στοιχείο με τον Πίτι το προσέξατε;

Αυτό το στοιχείο με τον Πίτι το προσέξατε;

Ο 35χρονος Ισπανός από το απόγευμα της Κυριακής έγινε το θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια της Λεμεσού, καθώς με τον απόδοση του «καθάρισε» τον αγώνα για λογαριασμό της ομάδας του σημειώνοντας μάλιστα και δύο πανέμορφα γκολ.

Διαβάστε επίσης:  Πίτι είσαι πολλής για την Κύπρο! Απολαύστε την γκολάρα που πέτυχε ο Ισπανός παικταράς της ΑΕΛ - VIDEO

Αυτό που ίσως πολλοί να μην πρόσεξαν και να μην σχολιάστηκε είναι το γεγονός ότι ο Πίτι σκόραρε δύο φορές με τα δύο πόδια του. Το πρώτο γκολ το πέτυχε με κεραυνό που έφυγε από το δεξί του πόδι ενώ το δεύτερο με ένα εξαιρετικό τελείωμα από το αριστερό (καλό) του πόδι.

Αυτό καταδεικνύει και την ποιότητα του ποδοσφαιριστή καθώς δύσκολα βρίσκεις παίκτη που να χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο του πόδια, πόσο μάλλον όταν και στα στημένα έχει τη μπαλιά «μοιρογνωμόνιο». 

Διαβάστε επίσης: «Όπως την μούγια μες το γάλα» ο Πίτι

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top