Έλενα Αριστοδήμου: Η 15χρονη Κύπρια που «βγάζει μάτια» στην Μπαρτσελόνα! VIDEO

Έλενα Αριστοδήμου: Η 15χρονη Κύπρια που «βγάζει μάτια» στην Μπαρτσελόνα! VIDEO

Σε όσους παρακολουθούν από κοντά το γυναικείο ποδόσφαιρο το όνομα της Έλενας Αριστοδήμου δεν είναι άγνωστό. Πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο που δεν βγαίνει από την εντεκάδα της Μπαρτσελόνα.

Η 15χρονη «κέρδισε με το σπαθί» της και το ένα λεπτό βίντεο-αφιέρωμα στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ αφού με την απόδοσή της έχει στρέψει πολλά βλέμματα προς το μέρος της.

Η μικρή με τον τσαμπουκά και το ταλέντο της κέρδισε και τον Ισπανό προπονητή της Barcelona Ladies στη Λεμεσό και σίγουρα τα επόμενα χρόνια με την εξέλιξη που έχει δεν αποκλείεται να πάρει και μεταγραφή στο εξωτερική.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.