Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο – Στην εντατική μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο – Στην εντατική μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Πάφο, γύρω στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας (23/1).

Συγκεκριμένα 38χρονος μοτοσικλετιστής ενώ επέβαινε σε τετράτροχη μηχανή κατευθυνόμενος από την Γεροσκήπου στην Κολώνη σε κάποιο σημείο του δρόμου απώλεσε τον έλεγχο και έπεσε στην άσφαλτο.

Ο 38χρονος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάκωση κεφαλής, κατάγματα στα άκρα και πνευμονικές θλάσεις.

Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου με την αστυνομία να διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE