Η Παπουτσάκη στην Κύπρο! Πόσο hot με το σπαθί στο χέρι σαν μονομάχος! ΦΩΤΟ

Η Παπουτσάκη στην Κύπρο! Πόσο hot με το σπαθί στο χέρι σαν μονομάχος! ΦΩΤΟ

Με τα μαλλιά της λυτά, την πανοπλία της και το ύφος του νικητή είναι έτοιμη να συντρίψει τον αντίπαλό της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία της από τα γυρίσματα της σειράς εποχής του Λώρη Λοϊζίδη «Παραμύθι ν` αρχινίσει» και προκάλεσε χαμό στα social media. 

Η σέξι ηθοποιός φαίνεται ότι έμαθε να μονομαχεί και είναι έτοιμη να προστατεύσει ακόμα και την φίλη της Σμαράγδα Καρύδη από τους κακούς. 

Δείτε την συνομιλία τους στο instagram στη φωτογραφία που ακολουθεί:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE