ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η νέα δίωξη δεν είναι κατά της Τράπεζας διευκρινίζει η Τράπεζα Κύπρου

Η νέα δίωξη δεν είναι κατά της Τράπεζας διευκρινίζει η Τράπεζα Κύπρου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Τράπεζα Κύπρου [Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company («BOC Holdings») και, μαζί με τις θυγατρικές της, το «Συγκρότημα»] σημειώνει η ποινική δίωξη που άσκησε στις 24 Ιανουαρίου 2017 ο Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας αφορά γεγονότα τα οποία έχουν ήδη γνωστοποιηθεί μέσω ενημερωτικών δελτίων και άλλων μέσων.

Σύμφωνα με την Τράπεζα η δίωξη ασκήθηκε κατά αριθμού προσώπων σχετικά με γεγονότα που συνέβησαν πριν την οικονομική κρίση του 2013 και την ανακεφαλαιοποίηση με ίδια μέσα της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ (η «Τράπεζα») και δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά της BOC Holdings, της Τράπεζας ή οποιουδήποτε άλλου μέλους του Συγκροτήματος.

Όπως αναφέρεται στα πρόσωπα που διώκονται περιλαμβάνονται τρία πρόσωπα που εργοδοτούνται από την Τράπεζα σε διευθυντικές θέσεις, συγκεκριμένα ο Χριστόδουλος Πατσαλίδης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Διεύθυνσης Λειτουργικών Εργασιών, η Ελίζα Λειβαδιώτου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης, και η Δέσποινα Κυριακίδου, Διευθύντρια Διαχείρισης Διαθεσίμων Συγκροτήματος.

«Τα πρόσωπα αυτά αρνούνται κάθε ανάρμοστη πράξη και θα συνεχίσουν να ασκούν τα υφιστάμενα καθήκοντά τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο της BOC Holdings στηρίζει πλήρως τα τρία αυτά εμπλεκόμενα πρόσωπα. H BOC Holdings θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τη διαδικασία και θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις αν κριθεί σκόπιμο» προστίθεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top