ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας ικετεύει να του επιτραπεί να θανατώσει τα παιδιά του! «Δεν αντέχω να τους βλέπω να υποφέρουν»

Πατέρας ικετεύει να του επιτραπεί να θανατώσει τα παιδιά του! «Δεν αντέχω να τους βλέπω να υποφέρουν»

Σάλο έχει προκαλέσει στο Μπαγκλαντές το απελπισμένο αίτημα ενός πατέρα προς την κυβέρνηση της χώρας του να του επιτρέψει να κάνει ευθανασία στους γιους του και τον εγγονό του, αφού πάσχουν από μια ανίατη εκφυλιστική ασθένεια και δεν έχουν «καμία ελπίδα ανάρρωσης».

Ο Tofazzal Hossain έστειλε επιστολή στις Αρχές της χώρας του ζητώντας βοήθεια για να βάλει τέλος στη ζωή των δύο γιων και του εγγονού του, ηλικίας 24, 13 και 8 χρονών αντίστοιχα, με φάρμακα. Και οι τρεις απόγονοί του πάσχουν από μυϊκή δυστροφία Duchenne, μια εξαιρετικά σοβαρή ασθένεια που προκαλεί ταχύ εκφυλισμό των μυών, οδηγώντας τελικά σε απώλεια της βάδισης και το θάνατο.

Οι άνδρες που εμφανίζουν την εν λόγω γενετική ασθένεια δεν ζουν περισσότερα από τριάντα έτη, και η ποιότητα ζωής τους χειροτερεύει με κάθε χρόνο που περνά. «Τους φροντίζω εδώ και πολλά χρόνια. Τους πήγα σε νοσοκομεία στο Μπαγκλαντές και την Ινδία. Πούλησα το μαγαζί μου για να πληρώσω τα φάρμακά τους και τώρα είμαι άφραγκος» δηλώνει ο τραγικός πατέρας στο πρακτορείο AFP, συμπληρώνοντας ότι δεν αντέχει άλλο να βλέπει τα αγόρια του να υποφέρουν.

«Ας αποφασίσει η Κυβέρνηση τι θέλει να κάνει μαζί τους. Υποφέρουν και δεν έχουν ελπίδα γιατρειάς. Δεν το αντέχω άλλο», συμπλήρωσε ο Hossain, ο οποίος πλέον πουλά φρούτα στην αγορά για να ζήσει. Όσο για τους γιους και τον εγγονό του, αυτοί - όπως λέει - γνωρίζουν την κατάσταση αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, αφού είναι κατάκοιτοι στα κρεβάτια τους.

Μπαγκλαντές: Πατέρας ικετεύει την κυβέρνηση να του επιτρέψει να θανατώσει τα παιδιά του

Aπο Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top