ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Δέχθηκε πυροβολισμό λέει ο 45χρονος αλλά ακόμη ψάχνουν τεκμήρια οι αστυνομικοί...

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Δέχθηκε πυροβολισμό λέει ο 45χρονος αλλά ακόμη ψάχνουν τεκμήρια οι αστυνομικοί...

Τους ισχυρισμούς 45χρονου πως δέχθηκε τις πρωινές ώρες έναν πυροβολισμό, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί οτιδήποτε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 45χρονος Σερβοβούλγαρος κατήγγειλε πως λίγο μετά τις 6:30 το πρωί της Τετάρτης 25/04, κι ενώ περπατούσε στην περιοχή Γερμασόγειας για να μεταβεί στην εργασία του, άγνωστο πρόσωπο τον πυροβόλησε, πιθανόν με αεροβόλο, χωρίς ωστόσο να τον πλήξει.

Το άγνωστο πρόσωπο, σύμφωνα με τον ίδιο, εγκατέλειψε ακολούθως τη σκηνή και εξαφανίστηκε, ωστόσο η Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει οποιοδήποτε τεκμήριο στη σκηνή.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε για ανάκριση σε μια προσπάθεια να διαφανεί τι ακριβώς συνέβη και εάν ευσταθεί η καταγγελία του.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE