ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Δεν φτάνει που του έκλεψαν την επιχείρηση του έκαψαν και το αυτοκίνητο

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Δεν φτάνει που του  έκλεψαν την επιχείρηση του έκαψαν και το αυτοκίνητο

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και εμπρησμού αυτοκινήτου, ιδιοκτησία εταιρείας, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου.

Γύρω στις 7.15π.μ.το πρωί της Τετάρτης 25/01 , λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε ανοιχτή περιοχή στο Παραλίμνι, φλέγεται αυτοκίνητο. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο και κατέσβησαν τη φωτιά.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις στη σκηνή εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης σε παρακείμενη αποθήκη. Από έλεγχο που διενεργήθηκε στην αποθήκη, διαπιστώθηκε ότι από αυτή κλάπηκαν διάφορα εργαλεία, συνολικής αξίας €250 περίπου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE