Χωρίς ρεύμα από το πρωί της Τετάρτης 25/1 χωριά των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου

Χωρίς ρεύμα από το πρωί της Τετάρτης 25/1 χωριά των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου

Χωρίς ρεύμα παραμένουν από το πρωί χωριά των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ, η οποία δεν έχει καταστεί εφικτό να εντοπιστεί από τα συνεργεία της Αρχής παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, η βλάβη προέκυψε γύρω στις 9:10.

«Προσπαθούν από εκείνη την ώρα να εντοπίσουν τη βλάβη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να εντοπιστεί η βλάβη, είναι ορεινή η περιοχή, είναι δύσκολο να βρουν το σημείο» σημείωσε.

Όπως ανέφερε, το συνεργείο εργάζεται συνεχώς από το πρωί, χωρίς κωλυσιεργία.

Οι περιοχές που παραμένουν χωρίς ρεύμα είναι: Όμοδος, Βάσα Κοιλανίου, Άρσος, Μαλλιά, Αρμίνου, Σαλαμιού, Πραιτώρι, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικόλαος, Κέδαρες, Φιλούσα, Μέσανα και μικρό μέρος των Μανδριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.