Τηλεφώνημα της Μίνας στην μητέρα του Παντελή; Όλη η αλήθεια

Τηλεφώνημα της Μίνας στην μητέρα του Παντελή; Όλη η αλήθεια

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί κείμενο στα social media στο οποίο ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται ότι η Μίνα Αρναούτη έχει επικοινωνήσει με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη.

Η αλήθεια είναι πώς μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν ιδανική αν ήταν αληθινή.

Κι αυτό διότι η επαφή επαφή θα έδινε και πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα που ταλανίζουν την οικογένεια.

Η αλήθεια είναι πως η μοναδική επαφή των δυο πλευρών ήταν τις πρώτες μέρες όταν ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μαζί με τον φίλο του Παντελή Γιάννη Ζακάκη-τον φτωχό επιχειρηματία σύμφωνα με μεταγενέστερη ανάρτηση της Αρναούτη- πήγαν στο νοσοκομείο συναντήθηκαν με την μητέρα της Μίνας και μάλιστα άφησαν λουλούδια ευχόμενοι γρήγορη ανάρρωση.

Ισχύει τελικά; Η Μίνα προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Αθηνά; Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πώς αυτό που περιγράφεται στο κείμενο έγινε ποτέ!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη, όταν το είδε η Αθηνά είπε ανάμεσα σε άλλα: «Ελάτε ρε παιδιά τώρα. Μου κάνετε πλάκα;»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.