Διαζύγιο «βόμβα» στη Showbiz: Xωρίζει μετά από δύο χρόνια γάμου η αγαπημένη ηθοποιός

Διαζύγιο «βόμβα» στη Showbiz: Xωρίζει μετά από δύο χρόνια γάμου η αγαπημένη ηθοποιός

Αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη συμβίωσή τους μετά από μόλις 2 χρόνια γάμου

Τέλος στη συμβίωσή τους μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου αποφάσισαν να δώσουν η λαμπερή ηθοποιός Scarlett Johansson και ο Γάλλος δημοσιογράφος Romain Dauriac, με την είδηση του διαζυγίου να σκάει σαν «βόμβα» στο Χόλιγουντ.

Την είδηση για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού μετέδωσε πρώτο σήμερα το περιοδικό People. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η κρίση στον γάμου τους είχε εμφανιστεί από το καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός ότι ούτε η Johansson ούτε ο Dauriac έχουν επιβεβαιώσει ακόμα ότι υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου, το νέο κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, με πολλά από αυτά να θεωρούν το τέλος του γάμου τους βεβαιότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE