Κάνει ντεπούτο στους πάγκους στα 37 του ο παικταράς της Ανόρθωσης!

Κάνει ντεπούτο στους πάγκους στα 37 του ο παικταράς  της Ανόρθωσης!

Αγωνίστηκε για πάρα πολλά χρόνια στην Κύπρο όμως η επταετία που έπαιξε στην Ανόρθωση ήταν από τα καλύτερα στάδια της καριέρας του. Ο παικταράς στα 37 του χρόνια ετοιμάζεται να ντεπουτάρει ως προπονητής.

Ο λόγος για τον Νίκο Κατσαβάκη ο οποίος αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι το 2010 στην «Κυρία» ενώ έπαιξε μεταξύ άλλων σε Διγενή Μόρφου και Απόλλωνα Λεμεσού.

Μετά το τέλος της καριέρας του δεν κατάφερε να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για αυτό και παρακολούθησε μαθήματα προπονητικής. Βρήκε μάλιστα και ομάδα με την οποία ετοιμάζεται να κάνει το ξεκίνημα του.

Image result for ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ο Νίκος Κατσαβάκης βρίσκεται στο τιμόνι της K-20 (ομάδα νέων) του Πανσερραικού και μετά τα όσα ευτράπελα έγιναν με το πρωτάθλημα της Football League θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα της εφηβικής ομάδας με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή πορεία και σύντομα να τον ξαναδούμε στα Κυπριακά γήπεδα ως προπονητή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Πρώτη δήλωση μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του - «Όπου η 'ανάρμοστη συμπεριφορά' διώκεται, η διαφθορά προστατεύεται»

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Πρώτη δήλωση μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του - «Όπου η 'ανάρμοστη συμπεριφορά' διώκεται, η διαφθορά προστατεύεται»

Με μερικές γραμμές ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης μιλάει για την «αλήθεια» μετά την επιβεβαίωση δημοσιευμάτων για έρευνα εναντίον του από την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE