29χρονος πυροβολούσε αδιάκοπα σπίτι 41χρονου - Τα σκάγια διαπέρασαν την πόρτα του σπιτιού - Ήταν μέσα οικογένεια

29χρονος πυροβολούσε αδιάκοπα σπίτι 41χρονου - Τα σκάγια διαπέρασαν την πόρτα του σπιτιού - Ήταν μέσα οικογένεια

Σαν από αστυνομική ταινία οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (26/1) στην Ηλεία που βρίσκεται γεωγραφικά στην Πελοπόννησο.

Πρωταγωνιστής ένας 29χρονος, που ξεκίνησε να πυροβολεί αδιάκοπα προς το σπίτι 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 29χρονος είναι γείτονας του θύματος.

Βγήκε στο παράθυρο του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί προς το σπίτι του θύματος στα τυφλά, την ώρα που μέσα σε αυτό τόσο το ίδιο το θύμα όσο και η οικογένειά του με τα 4 μικρά παιδιά του.

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Τα σκάγια από το όπλο του 29χρονου διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα του σπιτιού του 41χρονου, τραυματίζοντάς τον στο χέρι την πλάτη και το κεφάλι.

Την ώρα των πυροβολισμών, ο άνδρας άρπαξε αγκαλιά τα τέσσερα παιδιά του και έπεσαν στο πάτωμα για να προστατευτούν.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον 29χρονο να χτύπησε και τη σύζυγο του 41χρονου, η οποία αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας στον συγκεκριμένο οικισμό που διαμένουν ρομά, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Από: Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE