ΛΕΜΕΣΟΣ: 36χρονος κτύπησε την υπάλληλο υπεραγοράς για να της πάρει τα χρήματα – Δεν τα κατάφερε και προσπάθησε στο διπλανό σουβλατζίδικο!

ΛΕΜΕΣΟΣ: 36χρονος κτύπησε την υπάλληλο υπεραγοράς για να της πάρει τα χρήματα – Δεν τα κατάφερε και προσπάθησε στο διπλανό σουβλατζίδικο!

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα στη Λεμεσό με πρωταγωνιστή ένα 36χρονο άνδρα.

Γύρω στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου 28/1, 36χρονος άνδρας προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από ταμειακές μηχανές υπεραγοράς και παρακείμενου σουβλατζίδικου στη Λεμεσό. 

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος άνδρας μετέβη σε υπεραγορά στην περιοχή Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, όπου αφού εισήλθε μέσα ζήτησε από την υπεύθυνη του καταστήματος χρήματα. 

Εκείνη του απάντησε «ποια λεφτά θέλεις» και του ζήτησε να φύγει.

Στη συνέχεια ο άνδρας θύμωσε και άρχισε να φωνάζει στην υπεύθυνη, χτυπώντας την παράλληλα με τα χέρια του, καταφέρνοντάς της κτυπήματα στον λαιμό.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να πέσει η ταμειακή μηχανή στο έδαφος και ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Δεν πήγε όμως μακριά και μπήκε μέσα σε σουβλατζίδικο στην περιοχή όπου ξεκίνησε να κτυπά την ταμειακή μηχανή σε μια προσπάθεια να την ανοίξει.

Η υπάλληλος του καταστήματος προσπάθησε να τον αντικρούσει με αποτέλεσμα να αποπειραθεί να την κτυπήσει, χωρίς όμως να το κατορθώσει.

Κατόπιν, άλλος υπάλληλος του καταστήματος προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη με σκοπό να τον παραδώσει στην Αστυνομία. 

Δεν κατόρθωσε όμως να «δαμάσει» τον 36χρονο, ο οποίος διέφυγε και πήγε στο σπίτι του, όπου και τον συνέλαβε η Αστυνομία στις 16:50 το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία οι παραπονούμενοι, ο δράστης ήταν γνώριμός τους και μάλιστα χρόνια πελάτης τους!

Ο 36χρονος συνελήφθη και παραδέχθηκε την διάπραξη των πιο πάνω ενεργειών του. 

Οι λόγοι που οδήγησαν τον δράστη σε αυτές τις πράξεις είναι άγνωστες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο δράστης είναι άνεργος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE