Δραματική εξόρμηση 25χρονων στα χιονιά – Πήγαν για snowboard και χάθηκαν στα χιονισμένα βουνά

Δραματική εξόρμηση 25χρονων στα χιονιά – Πήγαν για snowboard και χάθηκαν στα χιονισμένα βουνά

Η εξόρμηση τους για να κάνουν snowboard στα χιονισμένα βουνά κατέληξε σε περιπέτεια για αυτούς.

Δυο 25χρονοι φίλοι μετέβησαν το Σάββατο 28/1 για snowboard στα χιονισμένα βουνά του Παρνασσού.

Όπως αναφέρουν ελληνικά μέσα επικοινωνίας, οι νεαροί διέσχισαν το  φαράγγι του «Κεραμιδίου» στην περιοχή της Φτερόλακας, όπου απομακρύνθηκαν πολύ με αποτέλεσμα να χάσουν τον προσανατολισμό τους.

Οι δυο νεαροί επικοινώνησαν το απόγευμα του Σαββάτου, γύρω στις 17:00, καλώντας σε βοήθεια και ανάφεραν πως είχαν χαθεί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής από το Π.Κ. Πολυδρόσου, όπως και διασώστες από το  το ΧΚ Παρνασσού όπου και τους εντόπισαν, μια ώρα αργότερα.

Οι δυο δεν έφεραν οποιοδήποτε τραύμα και μεταφέρθηκαν πίσω σώοι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.