Σήμερα η συνέντευξη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Themaonline, μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τα χαρτιά του σε μια διαφορετική συνέντευξη μέσα, από το προεδρικό αυτοκίνητο.
Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών αποφάσισε να παραμείνουν κρατούμενοι, επικαλούμενος λόγους δημόσιας τάξης και εθνικής ασφάλειας.
Οι Τούρκοι στρατιωτικοί κατέθεσαν, δια μέσου των συνηγόρων τους, τις αντιρρήσεις τους ως προς την παραμονή τους υπό κράτηση για ακόμη 3 μήνες αξιοποιώντας και την απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία, πάντως, σημειώνεται ότι δεν αποφαίνεται ως προς την ενοχή ή την αθωότητά τους σχετικά με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται από τις τουρκικές αρχές, αλλά ως προς το κατά πόσο θα γίνονταν σεβαστά τα δικαιώματά τους μετά από την έκδοσή τους.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις