Σε ανοικτό ή σε κλειστό κύκλο ο γάμος Αριστοτέλους - Εφραίμ; Δεν φαντάζεστε πόσοι θα είναι οι καλεσμένοι τους; VIDEO

Σε ανοικτό ή σε κλειστό κύκλο ο γάμος Αριστοτέλους - Εφραίμ; Δεν φαντάζεστε πόσοι θα είναι οι καλεσμένοι τους; VIDEO

Η ημέρα θα είναι Πέμπτη και το μυστήριο θα λάβει χώρα στην Λεμεσό, στην πόλη του άσου του ΑΠΟΕΛ.

Η ημερομηνία που επέλεξε η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ για να παντρευτούν είναι η 1η Ιουνίου, μια ημερομηνία που θα είναι σε διακοπές ο Γιώργος Εφραίμ, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του στον ΑΠΟΕΛ.

Το ζευγάρι προσπαθούσε να βρει μια άλλη ημερομηνία, αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο, μιας και όλες οι ημερομηνίες ήταν κλειστές, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Love & Style» που παρουσιάζει η Γιώτα Κουφαλίδου ο γάμος θα είναι κλειστός και οι καλεσμένοι δεν θα υπερβαίνουν τους 400. 

Δείτε όλα όσα είπαν στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα «πυρά» Λετυμπιώτη κατά ΔΗΣΥ: «Αντί για τρίτη ανακοίνωση, αναμένουμε την πρώτη πρόταση»

Νέα «πυρά» Λετυμπιώτη κατά ΔΗΣΥ: «Αντί για τρίτη ανακοίνωση, αναμένουμε την πρώτη πρόταση»

Η ηγεσία του ΔΗΣΥ φαίνεται αποφασισμένη να επιβεβαιώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με εντυπωσιακή συνέπεια, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε γραπτή του απάντηση στον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE