Νέες πληροφορίες για το τροχαίο στην Λευκωσία

Νέες πληροφορίες για το τροχαίο στην Λευκωσία

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19:00 την Δευτέρα (30/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα από τη σύγκρουση, αλλά ούτε υπήρξε και κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Θυμίζουμε ότι, ο οδηγός κάρφωσε με το όχημά του σε πάσσαλο στον δρόμο των φώτων τροχαίας του Ορφανίδη στον Στρόβολο, το απόγευμα της Δευτέρας (30/1). 

Ο οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να σταματήσει στον πάσσαλο. 

Διαβάστε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγός καρφώθηκε σε πάσσαλο στα φώτα τροχαίας του Ορφανίδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η μάχη των Επιτροπών και οι πολιτικές ισορροπίες της νέας Βουλής - Συνεδριάζει εκ νέου η Επιτροπή Επιλογής

Η μάχη των Επιτροπών και οι πολιτικές ισορροπίες της νέας Βουλής - Συνεδριάζει εκ νέου η Επιτροπή Επιλογής

Η πρώτη ουσιαστική πολιτική δοκιμασία της νέας Βουλής δεν ήρθε μέσα από μια μεγάλη νομοθετική πρωτοβουλία ή μια έντονη αντιπαράθεση στην Ολομέλεια.