Νέες πληροφορίες για το τροχαίο στην Λευκωσία

Νέες πληροφορίες για το τροχαίο στην Λευκωσία

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19:00 την Δευτέρα (30/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα από τη σύγκρουση, αλλά ούτε υπήρξε και κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Θυμίζουμε ότι, ο οδηγός κάρφωσε με το όχημά του σε πάσσαλο στον δρόμο των φώτων τροχαίας του Ορφανίδη στον Στρόβολο, το απόγευμα της Δευτέρας (30/1). 

Ο οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να σταματήσει στον πάσσαλο. 

Διαβάστε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγός καρφώθηκε σε πάσσαλο στα φώτα τροχαίας του Ορφανίδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE