Ποινική δίωξη κατά του «Evros Glijin» από την Αστυνομία - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Ποινική δίωξη κατά του «Evros Glijin» από την Αστυνομία - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Μπλεξίματα με τον νόμο και μάλιστα πολύ σοβαρά έχει να αντιμετωπίσει ο Έβρος Δημητρίου (γνωστός ως Evros Glijin) μετά από δημοσίευση βίντεο στο διαδίκτυο όπου καταγράφει με το κινητό του δυο αστυνομικούς σε τροχονομικό έλεγχο.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 30/1 και προκάλεσε ποικίλα σχόλια κυρίως αρνητικά από τους χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Έβρος Δημητρίου, αντιμετωπίζει κατηγορίες που έχουν να κάνουν με δημόσια εξύβριση καθώς επίσης και παραβίαση προσωπικών δεδομένων χωρίς την συγκατάθεση των Αστυνομικών.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται εντός 48 ωρών να κληθεί για κατάθεση ωστε να σχηματιστεί φάκελος για διωχθεί ποινικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE