Η Χαραλαμπίδου ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Οικονομικών για τον διορισμό της Σάβιας – Πολλά τα ερωτηματικά

Η Χαραλαμπίδου ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Οικονομικών για τον διορισμό της Σάβιας  – Πολλά τα ερωτηματικά

Αμφισβήτησης συνέχεια... Η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου συνεχίζει να διατηρεί αμφιβολίες για το εργασιακό καθεστώς της Σάβιας Ορφανίδου στο Δημόσιο.

Η κα Χαραλαμπίδου, η οποία από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών του 2016, είχε θέσει ερωτήματα σε σχέση με τα καθήκοντά της Ορφανίδου στο υπουργείο Οικονομικών, αυτή τη φορά θέτει ζήτημα για τον διορισμό της στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE