Που «πήγαν» τα πλούσια μαλλιά της Κύπριας εστεμμένης; ΦΩΤΟ

Που «πήγαν» τα πλούσια μαλλιά της Κύπριας εστεμμένης; ΦΩΤΟ

Τη θέση των λαμπερών της μπούκλων πήρε ένα trendy καρεδάκι...

Η Μαρία Μοράρου την Τρίτη, 31/1 πόζαρε στα social media με το νέο της hair look. H Star Κύπρος 2015 επέλεξε να κόψει τα μαλλιά της καρέ, ένα hair cut που ανταποκρίνεται στην τελευταία λέξη της μόδας. 

Προφανώς στην Μαρία αρέσουν πολύ οι αλλαγές στα μαλλιά της και σε καμία περίπτωση δεν συγκαταλέγεται στις γυναίκες που τρελαίνονται όταν ο κομμωτής πιάσει το ψαλίδι στα χέρια του.

Όπως σχολίασε είναι ξετρελαμένη με το νέο της look…

Image may contain: 1 person, selfie and closeup

Πάρτε μια γεύση από την εικόνα της Μοράρου πριν την τελευταία της επίσκεψη στο κομμωτήριο:

Image may contain: 1 person

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE