Βίντεο-σοκ: Μητέρα χάνει από τα χέρια το παιδί της και κάνει «βουτιά θανάτου» από ύψος 12 μέτρων

Βίντεο-σοκ: Μητέρα χάνει από τα χέρια το παιδί της και κάνει «βουτιά θανάτου» από ύψος 12 μέτρων

Φαίνεται ότι χάνει την ισορροπία της αφού το φόρεμά της μπλέχτηκε στις κυλιόμενες σκάλες

Ένα σοκαριστικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της βουτιάς θανάτου ενός μικρού παιδιού όταν έπεσε από τα χέρια της μητέρας του ήρθε στη δημοσιότητα από το Ουζμπεκιστάν.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που η νεαρή μητέρα κατεβαίνει κυλιόμενες σκάλες σε εμπορικό κέντρο όταν ξαφνικά το παιδί της φεύγει από τα χέρια επειδή μπλέχτηκαν τα ρούχα που φορούσε και πέφτει στο κενό από ύψος περίπου 12 μέτρων.

Όπως φαίνεται το φόρεμα μπλέκεται στις σκάλες, η γυναίκα χάνει την ισορροπία της και αυτό οδηγεί στο να της πέσει το παιδί από τα χέρια.

Δυστυχώς τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο δεν κατάφεραν να σώσουν το μικρό παιδί καθώς η πρόσκρουσή του στο έδαφος αποδείχθηκε μοιραία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE