ΙΜΙΑ: Ακόμη μια τούρκικη πρόκληση μετά από την ρίψη στεφάνου από Καμμένο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΙΜΙΑ: Ακόμη μια τούρκικη πρόκληση μετά από την ρίψη στεφάνου από Καμμένο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε ρίψη στεφάνου στο σημείο στο οποίο τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 κατέπεσε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού με επιβαίνοντες τους Χριστόδουλο Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψό και Παναγιώτη Βλαχάκο προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (1/2) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα από τις 7.43 έγιναν 8 υπερπτήσεις από δύο τουρκικά μαχητικά F-16, οι 6 πάνω από τα Ιμια και οι 2 πάνω από την Καλόλιμνο.

Οι υπερπτήσεις στα Ιμια έγιναν στις: 7.43, 7.57, 7.59, 8.24, 8.25 και στις 8.28. 

Οι υπερπτήσεις πάνω από την Καλόλιμνο έγιναν στις 8.27 και στις 8.41.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφτασε στο σημείο με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ενώ μαζί του ήταν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο Πάνος Καμμένος, από τότε που ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφιερώνει στεφάνι στην μνήμη των ηρώων στα Ίμια κάθε χρόνο.

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE