Με 10 κιλά επιπλέον θα επιστρέψει η Κύπρια από το Honeymoon της! Την πρόδωσε το instagram της! ΦΩΤΟ

Με 10 κιλά επιπλέον θα επιστρέψει η Κύπρια από το Honeymoon της! Την πρόδωσε το instagram της! ΦΩΤΟ

Απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτός της στην πανέμορφη Ισπανία και το χει ρίξει στο φαγητό.

H Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή, 22/1, και την επόμενη μέρα έφυγαν για τον μήνα του μέλιτός τους με προορισμό την Ισπανία.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους  φωτογραφίες από το ταξίδι τους και εκείνο που μας εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες με φαγητά, και όχι απλά φαγητά, αλλά gourmet καταστάσεις. 

Γευματίζει σε εστιατόρια με βραβεία Michelin και το μενού της περιλαμβάνει από γαρίδες μέχρι παραδοσιακά ισπανικά φαγητά. 

Το καλό με την Μαριάντα είναι ότι είναι λάτρης της γυμναστικής και σε χρόνο dt θα επιστρέψει στην φόρμα της με τις καταπληκτικές της αναλογίες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE