Με 10 κιλά επιπλέον θα επιστρέψει η Κύπρια από το Honeymoon της! Την πρόδωσε το instagram της! ΦΩΤΟ

Με 10 κιλά επιπλέον θα επιστρέψει η Κύπρια από το Honeymoon της! Την πρόδωσε το instagram της! ΦΩΤΟ

Απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτός της στην πανέμορφη Ισπανία και το χει ρίξει στο φαγητό.

H Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή, 22/1, και την επόμενη μέρα έφυγαν για τον μήνα του μέλιτός τους με προορισμό την Ισπανία.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους  φωτογραφίες από το ταξίδι τους και εκείνο που μας εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες με φαγητά, και όχι απλά φαγητά, αλλά gourmet καταστάσεις. 

Γευματίζει σε εστιατόρια με βραβεία Michelin και το μενού της περιλαμβάνει από γαρίδες μέχρι παραδοσιακά ισπανικά φαγητά. 

Το καλό με την Μαριάντα είναι ότι είναι λάτρης της γυμναστικής και σε χρόνο dt θα επιστρέψει στην φόρμα της με τις καταπληκτικές της αναλογίες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.