Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η Κούλλα από τις Καμάρες για τον φόνο στην Αγία Νάπα

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η Κούλλα από τις Καμάρες για τον φόνο στην Αγία Νάπα

Σε εννέα μήνες φυλάκιση για την εμπλοκή της στην υπόθεση του φόνου στη Αγία Νάπα στις 14 Αυγούστου του 2016, καταδικάστηκε η Κούλλα Αναστασίου από τις Καμάρες.

Η 48χρονη καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, αφού κρίθηκε ένοχη στο αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργηματος, δηλαδή φόνου.

Η ποινή της ισχύει από τις 25 του περασμένου Αυγούστου, οπότε είχε τεθεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα είναι ελεύθερη.

Θυμίζουμε ότι η Κούλλα Αναστασίου είχε βοηθήσει τους δυο καταζητούμενους για τον φόνο του Τζορτζ Λο και του φίλου του Μπεν Μπάρκερ, να διαφύγουν σδτα κατεχόμενα μετά τη διάπραξη του φόνου.

Ο συνάδελφος Βάσος Βάσου, ο οποίος γράφει στον «Πολίτη» (01/02) για την πιο πάνω εξέλιξη σε σχέση με τον φόνο του Τζορτζ Λο στην Αγία Νάπα, θέτει και το εξής ερώτημα: «Θα την πληρώσει μόνο η Κούλα;».

Και εξηγεί: «Οι καταζητούμενοι είναι ο Τουρκοβούλγαρος Σαλί Αχμέτ, 43 χρόνων, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε τον άτυχο Λο και ο Τούρκος Μεχμέτ Ακπινάρ, 22 χρόνων, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε και να τραυμάτισε τον φίλο του θύματος, Μπεν Μπάρκερ, κατά το ίδιο επεισόδιο. Και οι δυο εκτίουν ποινές φυλάκισης σε φυλακές του ψευδοκράτους για υπόθεση ‘παράνομης εισόδου στο έδαφος της Βόρειας Κύπρου’. Η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, μέσω της δικοινοτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα, προβαίνει όλους αυτούς τους μήνες σε ενέργειες και παραστάσεις, προκειμένου να πετύχει την παράδοση των δυο καταζητούμενων στις ελεύθερες περιοχές, ώστενα λογοδοτήσουν σε δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έγκλημα, το οποίο φέρεται να διέπραξαν τα ξημερώματα της 14ης Αυγπούστου2016, έξω από μπιραρία της Αγίας Νάπας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE