ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι επίσημο: Το ΑΚΕΛ ζητά επανακαταμέτρηση ψήφων για το Δήμο Λεμεσού και Αμμοχώστου

Είναι επίσημο: Το ΑΚΕΛ ζητά επανακαταμέτρηση ψήφων για το Δήμο Λεμεσού και Αμμοχώστου

Την πρόθεση του ΑΚΕΛ αλλά και πολιτών για επανακαταμέτρηση των ψήφων, των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, στους Δήμους Λεμεσού και Αμμοχώστου, επιβεβαίωσε την Τετάρτη (1/2) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Λουκαΐδης.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Λουκαΐδης είπε πως "αυτή είναι η πρόθεση, να ζητηθεί η επανακαταμέτρηση των ψήφων σε αυτές τις περιπτώσεις,  που όπως γνωρίζετε στη μια ήταν μόλις εννέα ψήφοι (η διαφορά) και στην άλλη μερικές δεκάδες ψήφοι".
 
"Θέλουμε να γίνει επανακαταμέτρηση, πιστεύουμε ότι υπάρχει δυνατότητα να αποφασιστεί επανακαταμέτρηση και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει και ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώνει αυτή μας την προσπάθεια, έχοντας κατά νου πως είναι τόσο μικρή η διαφορά που μπορεί ένα μικρό και ασήμαντο λάθος που είχε προκύψει, να ανατρέψει και το τελικό αποτέλεσμα", συμπλήρωσε.
 
Σε ερώτηση πότε αναμένεται αυτό να γίνει, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ απάντησε ""θα γίνουν οι νενομισμένες διαδικασίες με προσφυγή στο εκλογοδικείο", ενώ κληθείς να αναφέρει κατά πόσο υπάρχει σύμφωνη γνώμη των δυο υποψηφίων Δημάρχων ξεκαθάρισε πως αυτή η πρωτοβουλία γίνεται από πλευράς ΑΚΕΛ και πολιτών που στήριξαν την υποψηφιότητά τους.

ΚΥΠΕ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top