Νεαρός αποφάσισε να φέρει ναρκωτικά στην Κύπρο μέσω ταχυδρομείου όμως υπολόγισε χωρίς την ΥΚΑΝ

Νεαρός αποφάσισε να φέρει ναρκωτικά στην Κύπρο μέσω ταχυδρομείου όμως υπολόγισε χωρίς την ΥΚΑΝ

Την εισαγωγή ναρκωτικών στην Κύπρο, μέσω ταχυδρομείου, απέτρεψε την Τετάρτη (1/2), η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 24χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, για προσπάθεια εισαγωγής ναρκωτικών μέσω ταχυδρομείου, μέλη της ΥΚΑΝ, έθεσαν υπό παρακολούθηση ταχυδρομείο στη Λευκωσία.

Την Τετάρτη (1/2), γύρω στις 9:20 π.μ. θεάθηκε 24χρονος, να παραλαμβάνει από την προσωπική του θυρίδα, στο συγκεκριμένο ταχυδρομείο, τρεις φακέλους.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, τον ανέκοψαν για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι εντός των φακέλων υπήρχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 2 γραμμαρίων περίπου.

Εναντίον του 24χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE