Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα: 65χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του

Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα: 65χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του

Μια γυναίκα μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς τον 65χρονο άνδρα της, ο οποίος είχε πυροβοληθεί και ήταν βαριά τραυματισμένος. Λίγο αργότερα ο άτυχος 65χρονος άφησε την τελευταία του πνοή

Όπως προέκυψε στη συνέχεια τον 65χρονο πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα ο αδελφός της γυναίκας του σε αγροτική περιοχή του Μαρτίνου κοντά στη στάνη του δράστη.

Ως πιθανότερη αιτία όπως αναφέρει το lamiareport.gr φέρεται να είναι οι προσωπικές και κτηματικές διαφορές. Η καραμπίνα με την οποία έγινε το έγκλημα έχει βρεθεί και έχει κατασχεθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας επίσης 65 ετών, έχει συλληφθεί και αυτή την ώρα μεταφέρεται στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE