Βουλευτής του ΔΗΣΥ παραδέχτηκε ότι ο Αναστασιάδης θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος το ’18 – VIDEO

Βουλευτής του ΔΗΣΥ παραδέχτηκε ότι ο Αναστασιάδης θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος το ’18 – VIDEO

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού Ανδρέας Κυπριανού παραδέχτηκε δημοσίως σε τηλεοπτικό σταθμό ότι ο Νίκος Αναστασιάδης θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εκλογές του ’18.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Κάθε μέρα, άλλη μέρα» στην προσπάθεια του να επιχειρηματολογήσει παραδέχτηκε ξεκάθαρα την Προεδρική υποψηφιότητα Νίκου Αναστασιάδη, κάτι που γράψαμε επανειλημμένως στο ThemaOnline.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ναυάγιο στη Γενεύη ανοίγει τον χορό των υποψηφιοτήτων για τις Προεδρικές του '18

Μάλιστα ο ίδιος έδωσε και το στίγμα του προεκλογικού αφηγήματος που θα χρησιμοποιήσει ο ΔΗΣΥ και η κυβέρνηση για να στηρίξουν την επανεκλογή του Πρόεδρου.

Οι άξονες θα είναι δυο. Πρώτον, ο Νίκος Αναστασιάδης παρέλαβε μια χώρα χρεοκοπημένη και την έβγαλε στην ανάπτυξη και εκτός μνημονίων. Και δεύτερον με την διπλωματική του μαεστρία κατάφερε να φέρει για πρώτη φορά μετά το 1974 την Τουρκία, προ των ευθυνών της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.