ΠΑΡΑ-THEMA

Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Πιέρος!

Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Πιέρος!

O νεαρός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ που το όνομα του το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ φαίνεται ότι δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε.

Έτσι λοιπόν πήρε την Μαρία του από το χέρι και το απόγευμα του Σαββάτου 28/1 βρέθηκε στο γήπεδο «Γρηγόρης Αυξεντίου» στη Λάρνακα ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΑΣΙΛ με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που έληξε με νικητές  του «Τακτακαλίτες» αφού κέρδισαν 1-2.

Ο Πιέρος και η Μαρία φωτογραφήθηκαν με φίλους του Ολυμπιακού και οι σχετικές εικόνες αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook.

Να τονίσουμε ότι ο Πιέρος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα για 5 χρονιές πριν κάνει το μεγάλο βήμα για τον ΑΠΟΕΛ ενώ στην ομάδα συνεχίζει να αγωνίζεται ο 19χρονος αδελφός του Κωνσταντίνος Σωτηρίου.

Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου

Image result for ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top