Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Πιέρος!

Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Πιέρος!

O νεαρός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ που το όνομα του το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ φαίνεται ότι δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε.

Έτσι λοιπόν πήρε την Μαρία του από το χέρι και το απόγευμα του Σαββάτου 28/1 βρέθηκε στο γήπεδο «Γρηγόρης Αυξεντίου» στη Λάρνακα ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΑΣΙΛ με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που έληξε με νικητές  του «Τακτακαλίτες» αφού κέρδισαν 1-2.

Ο Πιέρος και η Μαρία φωτογραφήθηκαν με φίλους του Ολυμπιακού και οι σχετικές εικόνες αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook.

Να τονίσουμε ότι ο Πιέρος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα για 5 χρονιές πριν κάνει το μεγάλο βήμα για τον ΑΠΟΕΛ ενώ στην ομάδα συνεχίζει να αγωνίζεται ο 19χρονος αδελφός του Κωνσταντίνος Σωτηρίου.

Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου

Image result for ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE