LIFESTYLE

«Πολύ κρίμα να μην είσαι μέσα για μένα...» έγραψε συνδιαγωνιζόμενη της Μιχαέλας Θεοδώρου! VIDEO

«Πολύ κρίμα να μην είσαι μέσα για μένα...» έγραψε συνδιαγωνιζόμενη της Μιχαέλας Θεοδώρου! VIDEO

Κάποιος φίλος της μάλιστα ισχυρίζεται πως η κορύφωση του κομματιού της την Τετάρτη, 1/2/2017 ήταν τροποποιημένη για να ακούγεται παράφωνη ή κάπως βραχνιασμένη...

Η Μιχαέλα Θεοδώρου ερμήνευσε Celine Dion και δυστυχώς «έμεινε στα κρύα του λουτρού». Μονομάχησε με τις Χρύσα Χρύσου και Δέσποινα Τάτα. Η Χρύσα ερμήνευσε το τραγούδι “Work it out“, η Μιχαέλα το “All by myself” ενώ η Δέσποινα το “All man that i need“.

Ωστόσο έπειτα από την απόφαση του coach τους Σάκη Ρουβά, στα live συνεχίζει η Δέσποινα. Όμως και η Χρύσα συνεχίζει καθώς “σώθηκε” και πήγε στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Η Μιχαέλα Θεοδώρου δεν κατάφερε να συνεχίσει στα live αλλά η Χρύσα φρόντισε κάνοντας την δική της αυτοκριτική φρόντισε να διασαφηνίσει την όλη κατάσταση.

Όπως έγραψε η συνδιαγωνιζόμενη της Μιχαέλλας: «Δεν έχω τραγουδήσει χειρότερα στη ζωή μου ... Πραγματικά εφριξαν τα αυτιά μου.  Δεν ηταν και η καλύτερη μέρα για μένα απο πολλές απόψεις... Καλή συνέχεια στη Despina Tata η οποία κ άξιζε να περάσει και Michaela Theodorou είσαι απλά υπεροχή και πολύ κρίμα να μην είσαι μέσα για μένα ... Οπώς και να χει πάμε γερά για τα live να δώσουμε τον καλυτερο εαυτό μας» .

Ένας φίλος της ισχυρίστηκε πως η κορύφωση του κομματιού της την Τετάρτη, 1/2/2017 ήταν τροποποιημένη για να ακούγεται παράφωνη ή κάπως βραχνιασμένη… Παρακάτω ακολουθεί αυτούσιο το post του:

Πάρτε μια γεύση από την ερμηνεία της Μιχαέλας Θεοδώρου: 

Διαβάστε επίσης: H Μιχαέλα Θεοδώρου παίδεψε τον Ρουβά! Πώς σχολιάζει τον coach της η Κύπρια διαγωνιζόμενη; VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top