Σ. Χάσικος «Παραιτήθηκα από τη Διεύθυνση της εταιρείας που ενοικιάζει γη στον Alpha Κύπρου»

Σ. Χάσικος «Παραιτήθηκα από τη Διεύθυνση της εταιρείας που ενοικιάζει γη στον Alpha Κύπρου»

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, παραιτήθηκε ως είχε υποχρέωση από τη θέση του Διευθυντή της εταιρείας η οποία έχει στην ιδιοκτησία της τη γη που ενοικίασε το τηλεοπτικό κανάλι “Άλφα Κύπρου”, αναφέρει ο ίδιος ο ΥΠΕΣ σε γραπτή του δήλωση.

Η γραπτή δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών εξεδόθη επειδή, όπως αναφέρει ο ίδιος, “οι ιδιοκτήτες του MAD TV εγείρουν θέμα ασυμβίβαστου της ιδιότητας μου ως Υπουργού Εσωτερικών λόγω του ότι τυγχάνει εταιρεία στην οποία είμαι μέτοχος να ενοικιάζει υποστατικά στο Κανάλι ΆΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ”.

«Εγώ προσωπικά με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Υπουργού Εσωτερικών, παραιτήθηκα, ως είχα υποχρέωση, από τη θέση μου ως Διευθυντής της εταιρείας η οποία έχει στην ιδιοκτησία της τη γη που ενοικίασε το κανάλι ΑΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ, ενώ η ενοικίαση και το ενοικιαστήριο έγγραφο της εταιρείας με το Κανάλι ΆΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ υπεγράφη περί τα τέλη του 2015 από το νέο Διευθυντή», αναφέρει ο Σωκράτης Χάσικος.

Σημειώνει ότι «τέτοιου είδους ανακοινώσεις και δημοσιεύματα είναι κακόβουλα και σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία μου».

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων ούτε ασυμβίβαστο με τη θέση μου ως Υπουργού Εσωτερικών», καταλήγει ο κ. Χάσικος. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE