Προσοχή: Απατεώνες γυρίζουν τα σπίτια και αναφέρουν ότι είναι υπάλληλοι της ΑΗΚ! Το παραμύθι που «πουλούν»

Προσοχή: Απατεώνες γυρίζουν τα σπίτια και αναφέρουν ότι είναι υπάλληλοι της ΑΗΚ! Το παραμύθι που «πουλούν»

Το τελευταίο διάστημα πελάτες της ΑΗΚ έχουν φέρει σε γνώση του Οργανισμού, ότι δέχονται επισκέψεις από πρόσωπα που παρουσιάζονται ως υπάλληλοι της ΑΗΚ για παροχή συμβουλών σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα πρόσωπα αυτά ισχυρίζονται ότι μπορούν να παρέχουν συμβουλές στους πελάτες της ΑΗΚ, αφού πρώτα επιβλέψουν τις ηλεκτρικές συσκευές του υποστατικού τους.

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα εν λόγω άτομα και καλεί τους πελάτες της να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Η ΑΗΚ αναφέρει πως πραγματοποιεί επί τόπου επισκέψεις στα υποστατικά πελατών της για παροχή συμβουλών σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, μόνο κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερομένους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE