Δριμύ κατηγορώ στην Κοτσιάμπαση για την επιλογή της να «πάει» με την Παπαρίζου και όχι με τον Μαραβέγια!

Δριμύ κατηγορώ στην Κοτσιάμπαση για την επιλογή της να «πάει» με την Παπαρίζου και όχι με τον Μαραβέγια!

Τα σχόλια του κόσμου την ανάγκασαν να βάλει τα πράγματα στην θέση τους...

Το θέμα της ημέρας δεν είναι άλλο από την απόρριψη της Κύπριας διαγωνιζόμενης του Voice κατά τη διάρκεια των Knock Out στον Κωστή Μαραβέγια και στην επιλογή της να ακολουθήσει την Έλενα Παπαρίζου και την ομάδα της. 

Τα social media έχουν κατακλυστεί από σχόλια για την επιλογή της Κυριακής και η ίδια θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Πάρακάτω ακολουθεί αυτούσια το σχόλιό της:

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που η Κυριακή Κοτσιάμπαση απέρριψε τον Μαραβέγια!

Ο Μαραβέγιας αποκάλεσε την Κύπρια «Diva» και αυτή τον «έφτυσε»! Τότε «τα πήρε» ο κριτής! VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.