ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν στα πράσα διορισμένους καθηγητές να κάνουν φροντιστήριο – Τους πήρε τα πάντα η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν στα πράσα διορισμένους καθηγητές να κάνουν φροντιστήριο – Τους πήρε τα πάντα η Αστυνομία

Επιχείρηση σε ιδιωτικό φροντιστήριο στη Λεμεσό, διεξήγαγε το Αρχηγείο Αστυνομίας το απόγευμα της Πέμπτης 2/1.

Η επιχείρηση έγινε σχετικά με Δικαστικό Ένταλμα έρευνας για το αδίκημα Λειτουργίας Φροντιστηρίου χωρίς άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.

Στο φροντιστήριο στη Μέσα Γειτονιά, βρέθηκαν τρεις καθηγητές, δυο εκ των οποίων είναι διορισμένοι στο Δημόσιο ως Χημικός και Φιλόλογος, ενώ ο τρίτος είναι αδιόριστος.

Στον χώρο υπήρχαν και μαθητές στους οποίους τα τρία πρόσωπα, παρέδιδαν μάθημα.

Από τη σκηνή κατασχέθηκαν ως τεκμήρια πίνακες, θρανία, καρέκλες, βιβλία, projector και μαρκαδόρους.

Η επιχείρηση τελείωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.