LIFESTYLE

Ο πατέρας Κύπριας διαγωνιζόμενης του Voice «τραβά» τα μαλλιά του! Ο λόγος; ΦΩΤΟ

Ο πατέρας Κύπριας διαγωνιζόμενης του Voice «τραβά» τα μαλλιά του! Ο λόγος; ΦΩΤΟ

Η πράξη που σκέφτεται να κάνει η ταλαντούχα συμπατριωτισσά μας σίγουρα θα ενοχλήσει το σόι της.

Ένα από τα επιχειρήματα της... το γεγονός ότι το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας Μαρινέλλας ήταν Κυριακή Παπαδοπούλου...

Η Κυριακή Κοτσιάμπαση δυσκολεύει ακόμα και τους Κύπριους με το όνομά της και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεται και η ίδια. Κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει την «πλάκα» που της έστησε ο Καπουτζίδης ενώπιόν της στα Knock Out, ο οποίος επανέλαμε το επίθετό της, προκειμένου να το προφέρει ορθά. 

Έτσι σε μια στιχομυθία της ταλαντούχας Κύπριας του talent show με μια φίλη της στο facebook αποκαλύπτει τις προθέσεις της:

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που η Κυριακή Κοτσιάμπαση απέρριψε τον Μαραβέγια!

Ο Μαραβέγιας αποκάλεσε την Κύπρια «Diva» και αυτή τον «έφτυσε»! Τότε «τα πήρε» ο κριτής! VIDEO

Η Κυριακή όπως θα παρατηρήσετε στα σχόλια της αυτοσαρκάζεται και με έξυπνο χιούμορ περιγράφει τι θα πάθουν στην Κύπρο ο πατέρας και το μεγάλο της σόι, όταν τους ανακοινώσει την επιθυμία της να αλλάξει το επώνυμό της. 

Όπως εξηγεί στην φίλη της και η γνωστή τραγουδίστρια Μαρινέλλα λεγόταν Κυριακή Παπαδοπούλου πριν αλλάξει το πραγματικό της όνομα, ενέργεια την οποία δεν δίστασαν να ακολουθήσουν δεκάδες πασίγνωστοι καλλιτέχνες όπως ο Ρέμος, η Βανδή, η Δούκισσα, ο Stan, ο Καρράς. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top