LIFESTYLE

Πρωτοφανές! Κύπριος ζεν πρεμιέ συνεργάζεται με την hot πρώην του! VIDEO

Πρωτοφανές! Κύπριος ζεν πρεμιέ συνεργάζεται με την hot πρώην του! VIDEO

Η λίστα με τις επώνυμες αγαπημένες του είναι μεγάλη και με ορισμένες από αυτές μάλιστα έχει εξαιρετικές σχέσεις και το αποδεικνύει...

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Μιχαήλ υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν, ενώ μετά το τέλος της σχέσης τους έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις.

Έτσι όταν ο Κύπριος εφοπλιστής της ζήτησε να συνεργαστούν δεν είχε κανέναν ενδοιασμό,. Το πάθος του Βασίλη δεν είναι άλλο από την μουσική και τα ντραμς και έτσι η παρουσιάστρια πρωταγωνιστεί η στο videoclip του συγκροτήματος "The Gatsbies" για το νέο τους τραγούδι, "Μπλέξιμο".

Πάρτε μια γεύση στο video που ακολουθεί:

Όπως θα δείτε και στο πάρακάτω video, ο Βασίλης Μιχαήλ συνηθίζει να συνεργάζεται με τις πρώην του, αφού στο videoclip «Σαν Παραμύθι» συνεργάζεται με την Josephine:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top