ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ: Στην εντατική διασωληνωμένος ο 49χρονος πρώην αστυνομικός – Το λάθος που έκανε

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ: Στην εντατική διασωληνωμένος ο 49χρονος πρώην αστυνομικός – Το λάθος που έκανε

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευή 03/02 ο 49χρονος μοτοσικλετιστής.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, γύρω στις 16:45 το απόγευμα της Παρασκευής 03/02, μοτοσικλέτα που οδηγούσε o 49χρονος από την Πάφο, στη λεωφόρο Χρ. Κκέλη στην Κισσόνεργα, με κατεύθυνση την Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,  ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Ο μοτοσικλετιστής δεν έφερε κράνος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και ακολούθως στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου και βρίσκεται στον αναπνευστήρα.

Πρόκειται για 49χρονο πρώην Αστυνομικό της ΑΔΕ Πάφου ο οποίος αφυπηρέτησε νωρίτερα λόγω προβλημάτων υγείας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE