ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ: Στην εντατική διασωληνωμένος ο 49χρονος πρώην αστυνομικός – Το λάθος που έκανε

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ: Στην εντατική διασωληνωμένος ο 49χρονος πρώην αστυνομικός – Το λάθος που έκανε

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευή 03/02 ο 49χρονος μοτοσικλετιστής.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, γύρω στις 16:45 το απόγευμα της Παρασκευής 03/02, μοτοσικλέτα που οδηγούσε o 49χρονος από την Πάφο, στη λεωφόρο Χρ. Κκέλη στην Κισσόνεργα, με κατεύθυνση την Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,  ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Ο μοτοσικλετιστής δεν έφερε κράνος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και ακολούθως στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου και βρίσκεται στον αναπνευστήρα.

Πρόκειται για 49χρονο πρώην Αστυνομικό της ΑΔΕ Πάφου ο οποίος αφυπηρέτησε νωρίτερα λόγω προβλημάτων υγείας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE