O «Σταυρής» και οι μπυρίτσες στο ΣΥΦΑΕΛ!

O «Σταυρής» και οι μπυρίτσες στο ΣΥΦΑΕΛ!

Aπολαυστικός ήταν ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής 3/2 στην εκπομπή του SuperSport Fm «Όλα Μάλε» με τον Κώστα Μαλέκκο.

Ο κ. Δημοσθένους παραδίδοντας μαθήματα ποδοσφαιρικού ήθους τόνισε ότι για τον ίδιο το παιχνίδι και η αντιπαλότητα τελειώνει στα 90 λεπτά του αγώνα και τόνισε ότι έχει καλές σχέσεις τόσο με τους οπαδούς της ΑΕΛ όσο και με αυτούς του Απόλλωνα.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως κάποιες φορές περνά και από το ΣΥΦΑΕΛ και πίνει τις μπυρίτσες του με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ.

Αυτά τα μηνύματα πρέπει να στέλνονται στον κόσμο που τους ενώνει μια πανέμορφη πόλη, με τον Σταύρο Δημοσθένους να προσθέτει ότι φιλικές σχέσεις έχει και με τους παράγοντες όχι μόνο των δύο Λεμεσιανών ομάδων αλλά και τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE