ΚΑΙΜΑΚΛΙ: Παραλίγο να σκοτώσει 26χρονος μοτοσικλετιστή – Ήταν τύφλα στο μεθύσι ο 38χρονος

ΚΑΙΜΑΚΛΙ: Παραλίγο να σκοτώσει 26χρονος μοτοσικλετιστή – Ήταν τύφλα στο μεθύσι ο 38χρονος

Πήρε στα χέρια του το τιμόνι χωρίς να βλέπει μπροστά του 38χρονος οδηγός

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου 04/02, αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος κάτοικος Λευκωσίας, στη λεωφόρο Καντάρας στο Καϊμακλί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 26χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 26χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Στον 38χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 200μg αντί 22μg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας, όπου σε τελική εξέταση αλκοόλης δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE