Ανάστατοι οι κάτοικοι της Δερύνειας – Εδώ και δυο ήμερες ακούνε εκρήξεις...

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Δερύνειας – Εδώ και δυο ήμερες ακούνε εκρήξεις...

Σε βολές αντιαρματικών όπλων του τουρκικού κατοχικού στρατού οφείλονται οι εκρήξεις που ακούγονται το Σάββατο και την Κυριακή 04-05/02 στη Δερύνεια.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «οι εκκωφαντικές εκρήξεις που ακούγονταν το Σάββατο 04/02  και την Κυριακή 05/02, από την περιοχή Μοναστηράκι, δίπλα από την κατεχόμενη παραλία της Δερύνειας, οφείλονται σε βολές αντιαρματικών όπλων από τον τουρκικό κατοχικό στρατό. Οι βολές αυτές θα συνεχιστούν μέχρι και σήμερα το απόγευμα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Δήμος Δερύνειας δεν έτυχε καμίας ενημέρωσης από τα Ηνωμένα Εθνη παρόλες τις επανειλημμένες εκκλήσεις των τοπικών Αρχών προκειμένου να καθησυχάσουμε τον κόσμο, ο οποίος επικοινωνούσε με το Δήμο για να ενημερωθεί για τις εκρήξεις που ξεκίνησαν από χθες».

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δερύνειας «καλούν τον κόσμο να μην ανησυχεί από τις εκρήξεις», σημειώνοντας πως «ο Δήμος θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς όλα τα αρμόδια όργανα για τη μη ενημέρωσή του αναφορικά με τις βολές του τουρκικού κατοχικού στρατού».

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE