Full in love: Μετακόμισε στην Αθήνα για χάρη του Έλληνα τραγουδιστή η πανέμορφη μελαχρινή!

Full in love: Μετακόμισε στην Αθήνα για χάρη του Έλληνα τραγουδιστή η πανέμορφη μελαχρινή!

Παραμένουν full ερωτευμένοι, ενώ προτιμούν να μοιράζονται με ελάχιστα άτομα τις προσωπικές τους στιγμές.

Ο Stan και η σύντροφός του, Δήμητρα Μίμη είναι δύο χρόνια μαζί παρά την τεράστια απόσταση που τους χώριζε μέχρι προσφάτως. Η μελαχρινή Θεσσαλονικιά έκανε όλο και πιο τακτικές τις επισκέψεις της στην Αθήνα για χάρη του έρωτα.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real life, το ζευγάρι πλέον έχει αρκετά χρόνο να τον αξιοποιήσει όπως επιθυμεί, αφού η Δήμητρα πήρε την μεγάλη απόφαση και μετακόμισε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, η ίδια φαίνεται να βρισκόταν σε σκέψεις από το περασμένο καλοκαίρι. Η Δήμητρα Μίμη έκανε τις σκέψεις της πράξη και έτσι μπορεί να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό του αγαπημένου της!

Ο Stan με την σύντροφό του Δήμητρα Μίμη.

Image result for δημητρα μιμη σταν

Full in love: Μετακόμισε στην Αθήνα για χάρη του έρωτα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE