Επεισόδια προκάλεσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ΓΣΠ! Έδειραν και επιτηρητή – Τρεις συλλήψεις

Επεισόδια προκάλεσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ΓΣΠ! Έδειραν και επιτηρητή – Τρεις συλλήψεις

Επεισόδια και τρεις συλλήψεις σημάδεψαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, που διεξήχθη την Κυριακή (5/2) στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

 Συγκεκριμένα, γύρω στις 15:40μ.μ., 20 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ, μετέβησαν έξω από τη βόρεια κερκίδα, για να εισέλθουν στο στάδιο. Ενώ περίμεναν να περάσουν από φυσικό έλεγχο, επιτέθηκαν εναντίον των επιτηρητών σπρώχνουν και να προκαλούν ανησυχία, με σκοπό να περάσουν εντός του κιγκλιδώματος.

Η τάξη αποκαταστάθηκε μετά την επέμβαση της Αντιοχλαγωγικής Ομάδας Λευκωσίας. Τα μέλη της αντιοχλαγωγικής, προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 28 και 44 ετών, για το αυτόφωρο αδίκημα της οχλαγωγίας και της επίθεσης εναντίον επιτηρητή.

Αργότερα, με τη χρήση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος 39χρονος κάτοικος Λαρνακας.

Οι τρεις συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE