Απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο κόρη πρώην Βουλευτή της Πάφου – Θλίψη στο δημοτικό συμβούλιο

Απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο κόρη πρώην Βουλευτή της Πάφου – Θλίψη στο δημοτικό συμβούλιο

Απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής 05/02 η πρώην δημοτικός σύμβουλος Πάφου Κατερίνα Χαραλαμπίδου.

Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου, κόρη του πρώην  Βουλευτή Πάφου Κυριάκου Παπαδημητρίου και σύζυγος του επιχειρηματία Άκη Χαραλαμπίδη, μητέρα τριών παιδιών έδινε τον τελευταίο χρόνο σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου, δραστήριο στέλεχος της τοπικής κοινωνίας της Πάφου, διατέλεσε μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πάφου για δυο συνεχόμενες θητείες από το 2002 μέχρι και το 2011. Η κηδεία της θα τελεσθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Πέμπτη.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE