ΠΑΦΟΣ: «Μέσα» 23χρονος για το ξύλο που έδωσε

ΠΑΦΟΣ: «Μέσα» 23χρονος για το ξύλο που έδωσε

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 23χρονου για την υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 27χρονου.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα 06/02 ενώπιον του Δικαστηρίου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 23χρονο την Κυριακή 05/02 και εναντίον του εξετάζονται τα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το ιστορικό της υπόθεσης, 27χρονος Ελληνοκύπριος κατονόμασε τον 23χρονο, αναφέροντας ότι καυγάδισαν σε σχέση με επικίνδυνη οδήγηση, ενώ ο ίδιος οδηγούσε και ο 23χρονος ήταν συνοδηγός σε άλλο όχημα.

Αποτέλεσμα του καυγά, σύμφωνα με την καταγγελία του 27χρονου, ήταν να οδηγηθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, μετά από επίθεση που δέχτηκε. Ο 27χρονος από την επίθεση που δέχτηκε υπέστη κάταγμα ζυγωματικού και ιγμόρεια.

Ακολούθως η Αστυνομία, μετά την καταγγελία, προχώρησε στη σύλληψη του 23χρονου, που κατάγεται από τη Γεωργία.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.