Σάλος με αστυνομικό που γρονθοκοπεί ανήλικο - VIDEO

Σάλος με αστυνομικό που γρονθοκοπεί ανήλικο - VIDEO

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας (6/2) στον καταυλισμό των προσφύγων στο Ελληνικό.

Εκεί λίγο μετά τις δέκα έφτασε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, προκειμένου να συνομιλήσει με τους πρόσφυγες που πραγματοποιούν κατάληψη.

Οι πρόσφυγες αντέδρασαν στην παρουσία του υπουργού και τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Ένας μικρός πρόσφυγας άρχισε να σπρώχνει αστυνομικό που βρισκόταν μπροστά στην είσοδο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, με αστυνομικό και  πρόσφυγα να ανταλλάσσουν γροθιές.  

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.